SEASONS DECORATIONS φωτοστολισμοί

Σχετικά με εμάς

Ξεκινήσαμε το 1988 στον Πειραιά, όπου διατηρούμε την έδρα μας μέχρι σήμερα και αποτελούμε μια οικογενειακή επιχείρηση που συνεχώς μεγαλώνει.

Από το ξεκίνημα μας, είχαμε στόχο να δώσουμε στην ελληνική αγορά ότι καλύτερο κυκλοφορούσε. Γι’ αυτό και τα πρώτα 7 χρόνια της λειτουργίας μας, κάναμε εισαγωγές φωτεινών διακοσμητικών από την Αγγλία, από την Πρωτοπόρο παγκοσμίως εταιρεία “Irvine Martin”.

Αργότερα, θελήσαμε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και στραφήκαμε στην κινέζικη αγορά, εισάγοντας οι ίδιοι δικών μας προδιαγραφών υλικά φωταγώγησης και δημιουργώντας πλέον την δική μας κατασκευαστική μονάδα στον Πειραιά.

Έκτοτε, βασιζόμενοι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας και την εκτίμηση των πελατών μας, μεγαλώσαμε πολύ και το 2004 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.000m2, στην περιοχή του Σχηματαρίου, 60χλμ από την Αθήνα.

Επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας στο εξωτερικό με εξαγωγές και συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις προβάλλοντας τα “MADE IN GREECE” προϊόντα μας και την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώσαμε οδυνηρά, δεν σκεφτήκαμε και δεν θελήσαμε να μεταφέρουμε την παραγωγή μας αλλού, παραμείναμε εδώ στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας.

Το 2021 αποκλειστικά με δικούς μας πόρους, αυξήσαμε τους χώρους παραγωγής μας κατά 50% και φέτος συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας, σε νέα παραγωγικά αυτοματοποιημένα ψηφιακά μηχανήματα CNC καθώς και μορφοποίησης στράντζας αλουμινίου, για την πιστή και γρήγορη αναπαραγωγή των 3διάστατων διακοσμητικών.

       

              

              

              

              

Η παραγωγή μας

Όλες οι δραστηριότητές μας αφορούν την διακοσμητική φωταγώγηση. Ξεκινάμε από την κατασκευή και εισαγωγή δικών μας υλικών φωταγώγησης, τον σχεδιασμό και κατασκευή των φωτιζόμενων διακοσμητικών, μέχρι και την διάθεση τους στην ελληνική αγορά και στο εξωτερικό.

Η παραγωγή γίνεται ολοκληρωτικά στο εργοστάσιο μας, από το έμπειρο προσωπικό μας με την χρήση ψηφιακών μηχανημάτων κοπής, διαμόρφωσης και συγκόλλησης αλουμινίου.

Στη συνέχεια στο διαμορφωμένο σχέδιο, τοποθετούνται τα υλικά φωταγώγησης και διακόσμησης.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με αλουμίνιο και πιστοποιημένα με CE για εσωτερική και εξωτερική χρήση με δείκτη προστασίας ΙΡ 65-68, βάσει των τελευταίων επικαιροποιημένων Οδηγιών της Ε.Ε.

Λειτουργούμε με συστήματα ελέγχου της ποιότητας των προϊόντων, ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων, σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος.

            

 

Τάσεις Λειτουργίας

• 24V, 48V, 110V & 220-240 VOLT

 

Φιλοσοφία μας

Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα εορταστικής φωταγώγησης, με σεβασμό στις ανάγκες και την δυνατότητα του κάθε πελάτη.

Να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην καθιέρωση των Made in Greece προϊόντων ως συνώνυμων της υψηλής ποιότητας.

 

Εγγυήσεις

- 3 χρόνια εγγύηση

- Αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη & διαθεσιμότητα υλικών φωταγώγησης και διακόσμησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ "SEASONS DECORATIONS"

Από τις συμμετοχές μας στην "CHRISTMASWORLD" Φρανκφούρτης και διάφορα έργα μας όπως

ο εορταστικός στολισμός του Δήμου Βόλου με στιγμιότυπα από την ανάρτηση της 40μ παράστασης.

Η Ομάδα μας

Μυρσίνη Παπαναστασίου 

Δ/νση Πωλήσεων

Γεώργιος Τσαγανίδης

Δ/ντης Παραγωγής

Δάφνη Τσαγανίδη

Προώθηση & Εκθέσεις

Σοφία-Σεσίλια Τσαγανίδου

Σχεδίαση & Γραφιστικά

Παναγιώτης Μαντούβαλος

Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων

Χρήστος Καλπακάς

Υπεύθυνος Ειδικού Εξοπλισμού

Εμιλία Λαζάρ

Υπεύθυνη Αποθήκης

Αλέξανδρος Μαστανόπουλος

Υπεύθυνος Τμήματος IT